Påskburk

Om påskafton erbjuder möjligheten att plocka blott en burk, då måste det väl bli en påskburk? Det blev en liten vandring ut till Partille och ett undangömt område mellan motorväg och järnväg där mugglarna försöker bedriva någon form av primitivt jordbruk. På påskaftons förmiddag var det dock inte några jordbrukare på platsen och burken ”8. Påsklov. Påsk i Partille 2017” kunde lokaliseras, blev lite förvånad dock över den ”låga placeringen” då jag letade högre upp de första två sekunderna. Strax innan de små odlingslotterna upptäckte jag att någon försökt sätta upp en mindre Hollywoodskylt till min ära! Men dom var uppenbarligen inte riktigt färdiga med alla bokstäver ännu (se bilden högst upp på sidan) HALL är en bra början, nu väntar jag på ÉN också.

Mugglarnas jordbrukslandskap.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: