I skogsmaskinens hjulspår

En dag som sitter i kläm och dessutom fint väder, det bör betyda lite burkjakt! Det blev idag en färd med den ljusskygga cachingexpressen ut mot Torslanda för att fortsätta på trailen. Idag var det Torslanda trail – 16 till 23 som skulle avverkas (nästan lustigt med tanke på hur skogen såg ut…)

Efter ungefär en kilometers promenad från busshållplatsen nådde jag fram till den första burken. Därefter följdes kraftledningen inåt skogen.

Dagens första burk

Som alltid är det snårigt och bitvis blött i dessa kraftledningsgator. Burkarna var dock inte svåra att hitta och en av cacherna lär få sitta i fred för eventuella koppartjuvsmugglare…

Blöt stig under kraftledningen

Ett stycke längre fram på trailen kom jag in ett område där skogsmaskinerna härjat och efterlämnat många leriga spår.

Vid den näst sista burken under dagens runda påträffades det moster som rullat runt i skogen för att samla ihop de fällda träden. En av de maskiner som lämnat efter sig de leriga spåren som jag under dagens lilla runda fått hoppa över.

Det blev totalt 8 burkar under turen denna förmiddag, därefter återvände jag med samma ljusskygga cachingexpress tillbaka till fastlandet för att planera nya turer, det är ju ändå långhelg!