Nöjescaching

All caching är väl nöjescaching? Men ibland blir det lite mer nöje över burkletarrundan! Idag tog jag en förmiddagstur in mot staden, men vägen dit gick genom Delsjöområdet för att få lite skogsvandring. Det var inte många burkar på listan men det rörde sig om burkar som jag misstänkte skulle vara lättare på söndag förmiddag än under en vardag.

Första stoppet blev vid cachen ”Nöjesparken”, alltså utanför Liseberg. Där var jag och letade den 15 januari i år (2017) men då hittade jag inte någon burk. Nu hade en ny kommit på plats och dessutom med ny placering. Det tog inte lång stund att lokalisera burken denna gång. Min bedömning att det skulle vara lättare att leta kl 7.30 en söndag än en vardag stämde också, här brukar det nämligen krylla av mugglare! Det var mycket skönt att få loggat denna då jag nästan dagligen passerar platsen med 5:ans spårvagn, då vill man ha städat och snyggt utmed linjesträckningen.

Vandringen fortsatte nu utmed Mölndalsån och bort mot ”Filmtajm!”. Där blev det till att krypa in under en trappa, intressant när en mugglare med hund kom nedför trappan – skulle jag hoppa fram och skrika BUU? Nej, jag lät bli och loggade burken istället för att skrämma mugglare. Därmed var burkletandet avslutat och jag återgick till motionsvandring, tillbaka mot cachingbasen.