Nënë Tereza – en sista logg i Albanien

Vi anlände i mycket god till till flygplatsen och efter att jag lämnat av min väska kunde jag i lugn och ro återvända ut i hettan utanför terminalen för att leta upp cachen ”Nënë Tereza”. Det är inte ofta man kan logga burk så nära en terminalbyggnad numera när det brukar vara vakter och kameror överallt kring flygplatserna. Men här var det möjligt att gå upp på en något udda plattform invid ingången till avgångshallen. Där uppe fanns två mugglare så jag fick läsa på cachebeskrivningen. Gömman skulle vara två meter till vänster om trappan när man kom upp, alltså skulle jag bli tvungen att flytta på en av stenplattorna som utgjorde kanten av platsformen. Ryggsäcken fick dölja mina förehavanden medan plattan togs bort och jag kom in till elinstallationerna innanför och där låg en filmburk. Jag undgick att få en stöt och fick istället en logg, den sista för denna resa.

1 kommentar

  1. Tusen takk for en fin tur, det var hyggelig å lese dine ‘reisebrev’ fra vår felles ferie på Balkan! Jeg har fortsatt ikke så mange funn, men prøver å ‘misjonere’ i mine nærmeste kretser om hva som er morsomt med geocaching!

Kommentarer är stängda.