Miramaris njutning

Efter en omtumlande vecka där inget varit normalt blev det idag ett försök att starta gps:en för åtminstone en burk. Lämpligt nog så hade det kommit en ny traditionell i närområdet, ”Miramaris njutning”. Det var ett bekant område invid det lilla vattenfallet, som idag var nästan helt torrlagt. Där har en burk hittats tidigare, för många år sedan, men nu var det alltså en ganska färsk cache som skulle hittats. Det var inte några problem med att hitta rätt och jag kunde skriva in mig i denna cache logghistoria. Därmed var dagens burkjakt över….!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: