Den bortglömda mysten

Ibland har man lösningar till mystar liggande utan att dessa blir loggade, det vet jag gäller fler burkletare runt om i världen! Denna gång blev jag påmind om att det fanns en burk jag borde lösa när jag såg ett inlägg på ett socialt nätverk från herr hebb. Lördagen såg inte ut att bjuda på något härligt väder, väderradarbilden visade tydligt att det var mycket regn på väg in från Danmark. Men innan det skulle nå kusten borde jag hinna med en lite enklare promenad för att få loggat ”Hot Spot”!

Kameran följde med ut på promenaden, men det var inte bilder för geocaching bloggen som skulle produceras denna dag utan material som skall användas på mina andra två bloggar: Delsjöområdets historia samt Göteborgs historia.

Efter denna fotorunda kom jag fram till den hemliga platsen där jag förväntade mig att finalen skulle ligga. Först valde jag fel punkt av två möjliga, men därefter blev det rätt och burken låg där och väntade på mig. Skönt att få en logg såväl som lite mer bildmaterial för de övriga bloggarna, mycket uträttat på en förmiddag.

Regnet? Det kom knappt en halvtimma efter att jag nått geocachingbasen och det blev rikligt, idag hade det inte varit trevligt att vara ute på långvandring.

1 kommentar

  1. Se där… kul jag kunde inspirera mr Hallén. Har ägnat mig åt en del mysterys som kommer i en blogg nära dig… 😁

Kommentarer är stängda.