Hallén bland fula fiskar

Fula fiskar (hajar ni?), till dessa kanske man bör räkna en och annan geocachare, inte minst Hallén…. Måndagen innebar avfärd mot norr utmed kusten tillsammans med tre fiskargubbar för att på Kristineberg vid Gullmarsfjorden diskutera fisk och forskning. Det blev även en liten utflykt under dagen till Grundsund där vi fick höra på en äkta fiskargubbe som berättade om båten Sandös öden och äventyr på de stora haven.

Självklart ingick även en rundtur på forskningsstationen för att beskåda provrör och mystiska maskiner. Där uppenbarade sig även ett monster….

Efter en utsökt middag blev det en tur ut i omgivningarna. Jag lämnade de övriga åt deras öde och begav mig ut på en liten promenad till närmaste burk. Det var ganska ödsligt i det lilla samhället då det tidvis kom regn, och ganska mycket regn.

Jag kom fram till nollpunkten för cachen ”Kvarsita” samtidigt som traktens enda mugglare också dök upp, men det är väl deras uppgift! Det var ungdomliga mugglare av den sorten som säkert skulle kunna förstöra en burk så jag väntade, väntade och väntade. Slutligen gav sig den lilla gruppen av och jag kunde börja mitt sökande som efter någon minut visade sig bli framgångsrikt.

Så mycket mer i geocachingväg hade jag inte att uträtta på denna ort så det blev en promenad i skymningen tillbaka till forskningsstationen där jag skulle övernatta.

1 kommentar

  1. Hej, alltid lika kul att följa dina äventyr. Imponerad av att du lyckas att dels jobba, dels umgås, dels vandra en massa mil samt underhålla oss andra med denna blogg!

Kommentarer är stängda.