Pythagoras event

Av The original uploader was Galilea at tyska Wikipedia – First upload to Wikipedia: de.wikipedia; description page is/was here.(Original text: Fotografiert am 30.03.2005)

Det finns många anledningar att träffas och prata om plastburkar! Det var för mig första gången som Pythagoras stod i centrum för ett event och det på grund av dagens datum enligt EO bgr01: 17 08 15. Det påstods att han hade en sats, jag undrar bara vilken typ, mekano eller möjligen lego?

Vi blev ett litet gäng av bekanta och en del nya ansikten som träffades vid Korsvägen. En utmärkt plats för att ta sig från olika håll i staden. Givetvis startade burk-pratet omedelbart och mugglarna stod med undran och fruktan i blick vid sina hållplatser.

Bgr01 inledde med att berätta om den gamle och hans förehavanden, men sen var det åter dags att diskutera olika gömmor, både sådana vi hittat och framförallt alla de som inte hittats. Event är ett utmärkt ställe för alla med god hörsel att få tips och att träffa nya, i bästa fall nyttiga, cachingkollegor!

Efter nästan en timmas minglande vid Korsvägen tog hebb och Hallén den femte cachinglinjen mot öster för att återvända till våra respektive cachingbaser.


Ett stort tack bgr01 för detta event – nu känns det som att det börjar bli dags att planera inför julen!