Ännu fler myror i huvudet

De burkar man inte klarar av på lördagen får man klara av på måndagen heter det i ett uråldrigt talesätt… Därmed hade team H I J T (Hallén, Ingabo, Jsson, TMR68) inte mycket annat att välja på än att bege sig åter till Lerum vid 18-tiden på måndagen för att försöka avsluta Spioneck’s prövningar.

TMR68 i skogen…

Kvällsövningarna började med ”Spioneck’s prövning # 03 – kamouflage”, därefter arbetade vi oss vidare in i skogen. Det var alla bra burkar, men snyggast var nog ändå ”Spioneck´ s prövning # 19 – Cache base”.

Är det möjligen ett flygplan som tappat denna?

Vi passade även på att gå tillbaka till ”Spioneck’s prövning # 09 – grill och badsugen” som vi missade i lördags, men idag var vi beväpnade med en extra hint! Ändå fick vi leta en del innan även denna luriga burk var hittad.

Efter att ha rensat upp bland prövningarna tog TMR68 och Hallén svängen förbi ”Play it again Sam – please!”, som tidigare loggats av de övriga två i teamet. Därefter gick vi ikapp Ingabo och Jsson och när vi kom fram till ”Har du varit här??” var burken inte hittad så Hallén fick ingripa och plocka fram burken! Därefter gick vi genom snårskogen till ”Har du varit här?”, ja det är en annan burk, bara ett frågetecken!

Därmed var kvällens lilla cachingrunda avklarad och vi kunde återvända hem till våra cachingbaser.

 

 

 

1 kommentar

  1. Låter som spännande och utmanande cacher! Här uppe i Umeå finns det inte riktigt samma utbud. Roligt att läsa din blogg !

Kommentarer är stängda.