Inga hösäckar här inte

Under onsdagen reste jag upp till den kungliga geocachinghuvudstaden, men huvudmålet var inte att jaga burk denna gång utan deltagande i landets största ekonomisk historiska mugglarevent, ”Tolfte ekonomisk-historiska mötet”, men Hallén vore sig inte riktigt lik om resan genomfördes helt utan att logga några burkar.

Först på min ganska korta lista stod ”Hötorget”.

Redan under gårdagen gick jag förbi denna burk men då var platsen upptagen av en stor mängd cyklar och dess ägare, som var av yrket ”samla skräp i soptunnor”, så jag ville inte röja burken inför det sällskapet.

Torsdag förmiddag, strax före åtta, var det lugnare på platsen och jag kunde lätt hitta och signera burken innan jag dök ned i underjorden för transport ut till det stora mugglareventet. Någon mer burkjakt blev det inte denna dag, men en burk är bättre än ingen!