Helt naturhistoriskt

Efter en ganska god natt i mitt lilla hotellrum tillika tillfällig geocachingbas gav jag mig åter av utåt universitetet för dagens övningar, men givetvis åkte jag lite tidigare för att kanske få mig en logg att dryga ut frukosten med. Den korta promenaden förde mig till ”Naturhistoriska riksmuseet” och dess imponerande byggnad. Mitt sökande började vid fel objekt men när jag kalibrerat hjärna, syn och hand så gick det hela mycket bättre!

Dagens geocachingtur var därmed avklarad, men även en burk stärker inför en dag inomhus i seminarierum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: