En röd liten stuga i hagen

Lördagen var en intensiv dag med flera egna framträdanden så någon burk på förmiddagen blev det inte, men när allt var klart behövdes luft, sol och syre samt givetvis en plastburk. Därför beslutade jag mig för att promenera tillbaka in mot centrum och på vägen stanna till vid ”Skogshögskolan vid Frescati Hage”, en röd liten stuga i hagen.

Det rörde sig många eftermiddagsmugglare nedanför huset på stigen utmed vattnet, men dessa var så upptagna med sig själva så jag kunde arbeta ostört och snart fick jag se en misstänkt plats och burken var därmed hittad. Det fanns sedan inte mycket mer på den väg jag skulle gå, men som tidigare sagt, en burk är bättre än ingen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: