Julevent i Göteborg 2017

Den 20 december kl 16.30 är det åter dags för Julevent i Göteborg! Denna gång är det åter ett utomhusevent med samling på Kungsportsplatsen. Förutom att mingla bland burkletare tänkte jag även berätta om en försvunnen kanal och en häst som inte är en märr, men det är bara uppvärmningen!

Alla som vill kan sedan gå ombord på Julpaddan som avgår 17.30 för en tur till Liseberg. Biljetten köper du enkelt via Stromma bolagets hemsida (se denna länk)

Det blir alltså lite nostalgi för er som var med på eventet 2011 ”Christmas event 2011 – On the Water! och en ny eventupplevelse för er övriga. En viktig skillnad är att vi denna gång använder en vanlig avgångstid istället för att boka en egen båt för geocachingeventet. Men om vi är många som vill åka med så kanske vi ändå fyller paddan, så skynda dig att boka din biljett!

Varmt välkomna till en förhoppningsvis kylig kväll!

Hallén & bgr01