Håll handen i styr….

Det blev idag en mycket kort geocachingutflykt i närområdet för att ta hand om – ursäkta – cachen ”Hands off!”. Jag hade sett att FTF-jägaren fått spendera väl över en halvtimma för att hitta burken så jag var mentalt förberedd på att vistas länge på platsen. Till en början hittade jag en koja och några skyltar som någon hade roat sig med att plocka ned (någon som inte gillade hundförbud på badplatsen kan man misstänka) – se bilden i sidhuvudet. Men dessa, hur lovande de än så ut i sin bergsskreva, innehöll inte någon loggbok. Nu ändrade sig gps:en och pekade lite längre upp i sluttningen, undgick med knapp nöd att bli nedmejad av två MTB-åkare när jag skulle passera stigen (farligare i skogen än på motorvägen…) Ytterligare några minuter spenderades nu i en stenig sluttning, vankande av och an, upp och ned innan jag kom i rätt vinkel och fick se något, kan det vara något, jo, det är bestämt något. Så behändigt – utropade jag och skakade tass med cachen.