Vid vatten och i rådjursskogen

Dagens runda i närområdet hade som första mål att klara av multin ”Robertshöjd runt #3 vid vatten”. Jag var vid den burken förra helgen och arbetade hårt utan att lyckas! Delstegen hittades lätt, men det var inte lätt att klara ut den sista utmaningen då det behövdes lite ”mer”…. Idag återvände jag med en extra detalj i min utrustning som gjorde att problemet kunde övervinnas och burken slutligen loggas.

Nöjd med att denna ”granncache” nu var avklarad gick jag in i skogen. Där visade det sig att mugglarna hade försökt gräva upp vägen så jag fick trassla mig förbi lite avspärrningar, för inte hindras en geocachare av skyltar som ”gångvägen avstängd”, det är snarast en uppmaning att gå på! Efter någon kilometers skogspromenad var jag framme vid min egen burk ”Stora Råbockedal”, det gamla PET röret med fäste byttes ut och ett nytt placerades dit. Det nya röret var lite större än det gamla och därmed snällare mot loggboken. Samma uppgradering genomfördes även av ”Lilla Råbockedal” som rapporterats som blöt eller fuktig av de senaste besökarna.

Lilla Råbockedals nya burk

Därmed var burkjakt och underhåll avslutat för idag. Nu återstår att se vad söndagen kan bjuda på!