En vandring i Nice

Redan under torsdagen skulle vi flyga tillbaka mot våra nordliga cachingbaser, men först lite burkjakt! Vi styrde stegen mot ett närbeläget grönområde, nåväl ett ganska grönt område med en hel del hus. De första burkarna vi försökte oss på hittades inte. Placeringen i staket och murar intill hus är knappast speciellt lämplig och det lär innebära att burkarna snart försvinner. Men när vi kom upp till det riktiga grönområdet kring fortet mont Boron vände lyckan och ett antal burkar kunde hittas.

Lyckan är fullständig när ett litet stenröse skådas på GC-stigen!
Fortet var tyvärr stängt.

Efter knappt åtta kilometers promenad i den kuperade terrängen gav vi oss åter ned mot staden.

Siktet var åter ställt på stationen men denna gång var det flygbussen vi önskade att färdas med. Efter en liten studs väntan anlände transporten och vi kunde konstatera att detta lilla miniäventyr nu var avslutat och endast hemtransporten återstod.