Dan före dan caching

Många bestyr är det den 23:e december, men åtminstone en burk kan man nästan alltid hinna med. Det blev en rask promenad från geocachingbasen mot ”Göteborgs Julkalender 2017 #16”. Redan på långt håll såg jag en plats som föreföll trolig, och det visade sig stämma bra! Denna framgång ledde mig att bygga upp ett stort mått av övermod så jag gick vidare mot nästa burk några kilometer bort ”Göteborgs Julkalender 2017 #1 – adventskalender”, där hittade jag inte någon burk, men den blev loggad under gårdagen så den bör finnas kvar. Det blir att återvända, förhoppningsvis en dag med lite mindre vind än vad det var denna cachingdagen före cachingdagen…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: