Julaftons FTF

Det är sällan jag plockar några FTF:er numera, men plötsligt händer det! Jag hade varit hemma hos en mugglarsläkting och ätit en förmiddags-skink-smörgås och gav mig därefter ut i Delsjöskogen för att ta mig mot den rykande färska ”The dragon’s lair”. När jag är ca 30 meter från burken möter jag den unga geocacharen Team Dansto0914. Blev erbjuden att dela FTF:en, vilken fin julklapp!

En riktigt god jul till Team Dansto0914 och till alla andra burkletare där ute i gc-världen, inte minst till CO nevyn2012 som gjorde det möjligt för oss att få lite extra krydda i julfirandet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: