Logga in det nya året!

På årets första dag blev det en promenad in mot centrum. Under denna transportsträcka tänkte jag titta efter en mystfinal, men det var oväntat mycket mugglarproblem på platsen denna nyårsdag så även om jag kom nära så räckte det inte till. Men den ligger ändå i en trakt jag ganska ofta passerar så det kommer fler tillfällen att logga.

Istället för att få loggat en myst som årets första så blev det signering av loggboken vid eventet ”…och ring in det nya 2018”. Jag rundade hörnan på vårt nyaste gamla Ullevi samtidigt som det kom burkletare från alla håll, och alla gick mot samma plats. Vi återupptog samtalen från gårdagen och summerade lite erfarenheter från årets sista cachingdag. Åter ett trevligt event där till och med vädret var välvilligt då det upphörde att droppa från molnen.

Efter en knapp timma på eventplatsen började deltagarna att bege sig iväg ut på 2018 års första äventyr. Trevligt att träffa gamla som nya burkletare, hoppas vi ses snart igen vid något event eller vid någon burk.