AUSTRALIA DAY 2018 i LERUM

Ett event (AUSTRALIA DAY 2018 i LERUM) kl 9 på lördag förmiddag, kan det locka några burkletare? Självklart! För team H I J T (Hallén, Ingabo, Jsson, TMR68) var detta en uppvärmning, trots att temperaturen låg under nollan. De tre av oss som anlände från Göteborg och Partille var det redan en mindre grupp på plats i full färd med att logga den lokala cachen ”The Lerum bridges #6 Brobacken”, men den var avklarad sedan länge, faktiskt loggade jag den 1 april 2006, och det är inte något skämt!

Idag var det dock dags att uppmärksamma sommaraktiviteter mitt i vintern för ett Australia Day event, som för övrigt hålls på många platser runt om i världen denna helg. Deltagande belönas med en souvenir.

Stilla flyter Säveån under eventplatsen. Långtifrån sommar!

Med andan i halsen anlände så Ingabo, dagens eventarrangör.

Ingabo (till vänster) anländer…

Det blev till sist en stor skara som församlades på bron. Det märktes på de lokala mugglarna att detta var en ovanlig händelse, passerande mugglare stirrade storögt – men det är kanske inte så märkligt med så många berömda geocachare på plats…

Det var som sagt minusgrader, men det fanns deltagare som tog sommarbudskapet på blodigt allvar….

I väntan på sommaren!

En halvtimma går fort förbi och deltagarna började skingras för att bege sig ut på dagens cachingtur (får man hoppas). Team H I J T gick mot dagens cachemobil för färd mot ett område som vi fruktade skulle bli blött och regnigt…