Halkfritt Glashalt event utan EO

Efter min lilla rundvandring bland närbelägna burkar anlände jag några minuter i 10 till eventplatsen för ”Glashalt” ett skridskoevent, då var vi blott tre burkletare på plats och ingen arrangör syntes till. Efter några minuter hade det hunnit bli en ganska god samling av geocachare. Men det verkade endast vare en som kom utrustad för att bege sig ut på den glashala isen i Ruddalen.

När varken EO eller loggbok syntes till beslutade jag mig för att fotologga eventet (se ovan)! Vi hade ändå en mycket trevlig halvtimma med utbytande av information kring allehanda resor. Fick även en del mycket intressant information kring ett resmål jag ofta funderat på men ansett allt för besvärligt, vem vet, kanske kommer en berättelse kring detta i en blogg nära dig under året….

När eventets tid var slut skingrades gruppen och efter en stund kom ett ”Announcement” från EO Macildur:

Jag är nog tyvärr världens sämst människa som lyckas försova mig till mitt eget event 😦
Kul att se att det var ett gäng som dök upp ändå!

Ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte var där.

”Det händer alltid något oväntat” enligt mitt valspråk, och detta var onekligen något oväntat!