Örnnästet

Häromdagen var jag och besökte Påskön – som alla vet ligger i Partille – idag blev det ett besök vid en annan känd plats nämligen Örnnästet. Det var den enda burken på programmet idag men det är alltid trevligt att ha ett speciellt mål att gå mot under motionsrundan. Vid nämnda cache var jag och gjorde ett försök 7 juli 2016 men blev då överfallen av en armé av myror. Då cachen kräver lite pyssel var det inte riktigt uthärdligt att stå kvar på platsen! Ser i tidigare loggar att det är mer än en person som drabbats av de små krypen.

Denna söndag, med åtskilliga minusgrader, var risken för myrangrepp mindre än minimal. Efter lite trixande med olika lösningar kom jag fram till hur burken skulle kunna loggas. En mycket trevlig och välgjord cache.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: