Dönerstag 2018

Dönerstag-event är en tradition som kommer från Tyskland där det började för 11 år sedan.I år arrangerade christinah2 & O2le för andra året en träff i Partille, närmare bestämt vid Prästtjärn. Förra året kunde jag inte vara med men i år hade jag möjlighet och anlände tillsammans med TMR68.

OE O2le hälsar alla välkomna.

Det blev en ganska stor grupp som samlades vid elden denna skärtorsdag, dock såg jag inte några som flög till blåkulla, endast en och annan burk som likt höstlöv flög i skyn….

Vi fick en mycket trevlig timma vid sjö/iskanten och de som så önskade kunde även konsumera lite middag i det lokala kebabhaket! Som alltid är det trevligt att träffa gamla bekanta som man inte sett på länge och få stifta några nya bekantskaper.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Prick klockan 19 plingade det i nästan alla telefoner vid eventplatsen, då vet man vad klockan är slagen! Eventcachen var publicerad, ”2. Nattvarden. PiP 2018”. Hela gänget drog iväg, i ganska maklig takt så vi var tvungna att gå om några på vägen dit… Men vi gjorde inte några fula manövrar så som att logga med egna nick, dra streck, och springa för livet, utan väntade in övriga som fick ingå i loggen Team Event.

På hemväg från eventet passade TMR68 och Hallén på att avvika till en annan nypublicerad cache ”Påskpussel 2018”, men där hann null före till platsen, men det var givetvis ändå mycket trevligt att få en liten oväntad bonusburk som påskgodis inför helgen!