Glad Påsk!

Påskafton är här och hararna smyger omkring runt husknutarna…. Det gör även en och annan geocachare misstänker jag! Efter gårdagens omfattande myst-jakt fanns det inte lika mycket tid till burkjakt, men en liten signatur måste jag ändå skriva och samtidigt få en mindre motionsrunda. Givetvis skulle det bli en logg på en påskburk och cachen ”9. Påskupproret. PiP 2018” valdes ut. Påskupproret var den irländska resningen 1916. Själva burken var inte riktigt lika dramatisk och blodig som händelserna för lite över ett hundra år sedan. Det var en stilla påskaftonsförmiddagspromenad genom villakvarteren och in i det lilla skogsområdet. Där hittades burken blixtsnabbt, och nog hade den de irländska färgerna.

Påskuppror

Därmed var påskburken loggad och alla läsare av geocachingbloggen önskas:

Glad Påsk!

2 kommentarer

Kommentarer är stängda.