Från barnhem till julfirande

Efter gårdagens äventyr i skog och mark blev det idag en minitur i mer urbant präglad miljö. Det första målet för turen var den nya cachen ”Vidkärrs barhem” vid det som en gång var Vidkärrs barnhem. Den är signerad privatakatta som lagt ned arbete både på en fyllig cachebeskrivning, vilket jag verkligen tycker om, samt en fin cache – som tydligen hennes dotter gjort i slöjden, enligt hinten!

Den strålande vårsolen denna annandag påsk lockade mig att utsträcka promenaden, men var skulle jag hitta nästa burk? Med tanke på att julen alltid varar till påsken så var det naturligt att gå mot ”Göteborgs Julkalender 2017 #1 – adventskalender”, där har jag varit förr men då såg jag inte någon burk. Det är alltid med lite blandade känslor man återvänder till en sådan plats, men skam den som ger sig! Med bestämda steg närmade jag mig nollpunkten, tittade runt, gick ett varv, och fick se cachen. Varför i /—/ såg jag inte den förra gången? Tillfällig burk-blindhet? Så var det nog, men nu är den loggad.

Väl hemma i cachingbasen uppstod dock ett problem, ingen kontakt med geocacing.com, försökte gång på gång utan att få kontakt. Men så plötsligt på kvällen fick jag åtminstone tillfälligt möjligheten att logga in. Återstår att se om detta består eller om krisen för geocachingen nu även nått HQ.