Är du ute på rymdresa?

Kan det ha undgått någon burkletare att HQ utlyst en ”tävling” där det gäller att samla så många poäng som möjligt för olika cachetyper och event för att föra ”spelaren” ut i solsystemet. Som vanligt vid dessa ”tävlingar” så delas det ut små souvenirer. Egentligen var det meningen att ”tävlingen” skulle vara slut nu, men så plötsligt kom meddelandet att tiden utökats till den 15 april. Tydligen är intresset stort:

But Signal, we had a problem.

Due to the overwhelming popularity of Planetary Pursuit, Geocaching.com, the Geocaching® apps, and API partners experienced intermittent outages. We know many of you were counting on geocaching and logging your finds, especially during peak weekend times. We hope extending Planetary Pursuit for another week gives you the opportunity to achieve your Official Space Explorer badge.”

Mitt personliga intresse för dessa souvenirer är ganska svalt, men kan konstatera att samtliga ändå är insamlade.

Congratulations, we’re over the moon to award you with this souvenir! You’ve geocached around the galaxy and can now call yourself an Official Space Explorer. There is no doubt that this intergalactic journey might have had some turbulence but you powered through and we salute you! You’ve earned this souvenir by visiting all nine planets in the solar system and earning 500 points on the Friend League.