17 loggar och ingen found…

Dagens rubrik kanske får några läsare att tro att detta var den mest katastrofala cachingdagen på länge för Halléns geocachingäventyr! Men så är inte fallet, det var faktiskt en mycket framgångsrik dag. Det blev nämligen en liten vandring som omfattade 7 timmar och 25 kilometer för att göra tillsyn på burkarna i min ”Kåsjörunda”. Enligt de nya skyltarna skall man numera följa röd markering och rundan har också fått plats på Facebook!

Jag inledde med nummer 3 i serien som det verkade vara problem med, och nog var det så. Burken fanns inte på sin plats så jag fick ta fram en av de ganska många nya jag bar med mig denna dag.

Jag gjorde inte underhåll på denna brygga!

Om torkan fortsätter kan man nog snart gå torrskodd över Kåsjön! Men ännu så är det möjligt att paddla kanot där kunde jag se under min tur längs med stränderna. Det var även torrt i kärret där jag har burk nummer 14, så det var enkelt att ta sig in och placera ut en ny. Förhoppningsvis kommer inte mugglaren som tog min tidigare burk tillbaka.

Övriga cacher i serien fanns på sin plats men några fick ny loggbok och andra behövde ny upphängningstråd och åter andra lite städning från mindre lämpliga bytessaker som dyker upp i cacherna. En ask med tändstickor kändes inte bra att ha liggande ifall någon skulle få för sig att leka skogsbrand, så den åkte med hem.

Ett stopp för lite fika blev det givetvis också under färden, det gäller att njuta när man är ute i skog och mark. Alla 17 burkarna i serien är nu redo för nya besökare

Varmt välkomna till Kåsjörundan!