Hotellcaching

Hotellcaching, det måste ändå ses som en bisak….

Värsta sortens göteborgsk gc-humor som inleder dagens korta berättelse! I går eftermiddag plingade det till i telefonen och en ny burk var publicerad lite drygt 700 meter från geocachingbasen, men då jag har lagt min intensiva FTF-jakts tid bakom mig sedan länge så lät jag det hela bero och ägnade mig lugnt åt lite historiska dokument.

Tisdag förmiddag var det dags för en liten promenad, en kortsväng runt Stora Delsjön, och då passade det bra att leta upp den färska cachen ”Insektshotellet”.

Jag tog lite småstigar fram till området vid burken och kunde konstatera att här hade ”granmördaren” varit framme för några år sedan, många döda ringsågade granar. Lyckligtvis har dessa angrepp i området upphört och nu hade det kommit ett tillskott av ett insektshotell som jag snart fick syn på. Granskade hotellet innan jag upptäckte att det var ju inte där burken satt….

Snabbt loggad och sedan vidare ut på motions- och fotorunda.