Innan fotbollsmugglarna vaknat

I dessa varma tider är det lämpligast att ta sin motionsrunda innan temperaturen stigit till allt för höga nivåer eller innan åskvädren hunnit bildas. Dessutom är det lämpligt att vara ute innan de tusentals fotbollsmugglare som nu finns i staden har hunnit vakna! Promenaden till kontoret inleddes därför under morgonen, det vill säga före klockan 6, och utsträcktes till två ganska färska burkar.

Först på dagens korta lista stod ”Överåsvallen” som publicerades i går, där var det extra viktigt att slippa de som sparkar på de stackars bollarna. Jag letade först på en något mer undanskymd plats än där jag till sist hittade burken, undrar hur länge den kommer att överleva här! Men, nu är den loggad och jag kunde sätta fart mot nästa cache ”Rantorget”. Där var jag för några dagar sedan men hindrades då av taximugglare. Idag var det visserligen mugglare i omgivningen men cachen kunde hittas och loggas utan att någon av dessa fick syn på mina förehavanden.

Med andra ord en mycket framgångsrik promenad till kontoret denna dag!