International Geocaching Day 2018

Idag är det den internationella Geocaching dagen, men det kände du förhoppningsvis redan till! Firandet behöver inte vara storslaget, det räcker gott med att logga en burk eller två. Halléns geocaching var lite begränsad denna dag men om man ger sig ut i tid på förmiddagen, alltså vid 6-tiden, så hinner man med mer under dagen och även några burkar. Lyckligtvis hade det kommit ut lite nya cacher på bekvämt gångavstånd i trakten av Lunden, så jag klev iväg i god fart.

Det första stoppet vid ”Leksakshem” blev dock inte lyckat då ingen burk hittades. Fick efteråt ett tips men den platsen letade jag på. Skall återvända inom kort och se vad jag kan ha missat, eller så har burken försvunnit. Den har en ganska utsatt placering med många mugglare som kan iakttaga! Trist att börja med en DNF, men det skulle bli bättre längre fram under promenaden.

Vid ”Prästgårdsängen #1” hittades ganska snart burken, liksom vid ”Prästgårdsängen #2” som ligger ganska nära där jag själv fram tills nyligen hade en (adopterad) burk, men den försvann lite väl ofta så jag beslutade att arkivera den.

Geocachingrundan avslutades bortanför asfalt och betong i ”Elefantparken”, ett snabbt och lätt fynd. Därmed var firandet av denna GC-högtid avslutad och jag kunde ge mig ut på en lite längre motionsrunda.

Elefantparken

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: