Leksakernas hem i skogen

Ibland går de enklaste saker helt fel, men ibland går det också att rätta till de enklaste felen, så skedde idag under tidig förmiddagstimma. Jag gav mig av mot storskogen, som ni ser på bilden ovan. Kan det kallas skog? Enligt några av mina isländska vänner så är en skog en plats där det växter minst tre träd, det lär åtminstone en minister i vulkanlandet en gång ha hävdat, så detta måste vara en skog enligt den personens syn på saken. Jag är dock något tveksam, men några träd växter det där och en burk skulle också finnas enligt kartan och gps:en.

Leksakshem” är burkens namn och jag var och rotade runt på platsen under gårdagen utan att se någon burk. Fick ett tips om var den skulle finnas, men tänkte jag, där har jag ju letat. Idag var det dags för ett nytt besök och jag tittade runt, i olika vinklar och slutligen såg jag burken klart och tydligt. Märkligt hur den kunde gömma sig så väl! Det var med en lättnadens suck jag lyfte på locket och fick satt Hallén-signaturen i boken.