Om Geocaching i dagens GP

Den 17 juli berättade jag här om när vi var ute och visade Michaela Karlén och fotografen Jenny Ingemarsson från GP hur det går till att geocacha. Idag kom artikeln och det blev ett helt uppslag i tidningen, dessutom bild på förstasidan! Artikeln samt ytterligare några bilder finns även på nätet, men det krävs att man betalar för att få tillgång, men det finns bibliotek där det går att läsa samt alternativet att betala 1 krona för att få läsa alla artiklar under en månad. (http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/hittar-g%C3%B6mst%C3%A4llen-med-geocaching-en-modern-skattjakt-1.7767073)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: