Kan det spöka även i Göteborg?

Nyligen har jag berättat om spökerierna i Stockholm, men idag skall vi vända blicken mot ett spöke i Göteborg. Sedan en tid har en virtuell gast blickat ned från toppen av Skansen Lejonet utan att jag har haft tid att göra något åt saken. Men idag på söndagsförmiddagen var det läge att åtgärda spöket ”Skansen Lejonet – Virtual Rewardunder en liten söndagsvandring.

Det är inte helt enkelt att promenera till området, man får gå vissa omvägar för att nå fram. Det är något som även har kommenterats i loggar från de som inte är från orten. Jag gick ett par varv och räknade det som skall räknas samt passade på att få lite nytt fotomaterial från området nu när jag ändå var på plats.

När detta var avklarat tog jag mig åter ut genom betonglandskapet och gick upp mot Lundens höjder för att därifrån gå mot den vackra Överåsparken.

Utmed bergssidan letade jag raskt upp cachen ”Överåsparken” utan att bli överraskad av några hundmugglare, vilka annars är talrika i denna trakt.

Något längre eller mer avancerat äventyr än detta hann jag inte med under söndagen, men det var ändå trevligt att få ”städat” lite i närområdet och därtill få en promenad på dryga 13 kilometer.