Både loggar och underhåll

Idag blev det en kortare vandring i närområdet på knappt 1,5 mil. På min lista denna förmiddag fanns underhåll av två egna cacher samt försök att logga två burkar. Turen gick på välkända stigar genom Delsjöområdets skogar. Första stoppet var vid min myst ”FTF?!?”, jag hade planerat att arkivera den, men när nu cachen var i mycket gott skick så valde jag ändå att behålla den.

Vandringen gick nu österut mot en burk som jag sparat på för att ha tillgänglig under en lämplig vandring så som denna. Uppför stentrappans steg till ”Trappan upp eller ner från Västra Långvattnet” gick färden. Det gick snabbt att hitta cachen så vilan blev kort!

Nästa anhalt var åter en av mina egna cacher ”Lyckan”. Det är en av mina äldre burkar som har legat i samma stubbe allt sedan eventet Kopp med dopp” den 7 oktober 2006. Nu behövde den verkligen underhåll, en del vatten och lera fanns i burken så det blev till att ta fram papper och torka ur. Nu är den åter gc-fin och redo att ta emot nya besökare.

Färden gick vidare genom skogen och ut i bostadsområdena nära Stora Torp för att till sist nå fram till ”Prästgårdsgatan”. Även denna burk hittades snabbt utan att några mugglare störde verksamheten.

När jag åter var hemma insåg jag ett misstag, det fanns ännu en burk som behöver under håll. Nämligen ”Björkekärr” som häromdagen blev avstängd av reviewern på grund av flera DNF loggar. Lyckligtvis är det inte så långt dit så jag får ta den vägen snarast möjligt och se vad som hänt.