En burk i novembermörkret

Det är lite svårt att återanpassa sig till Göteborgsområdet och dess mörka dagar och kyliga temperaturer nu efter sol, palmer och boaormar… Men man får försöka ta sig ut i den lokala verkligheten för att se om det går att göra något åt burkar som publicerats under tiden jag varit ute på resa. Den första åtgärden blev idag att besöka ”Milla är tillbaka och äter tårta. [:V]” på behagligt gångavstånd från cachingbasen.

Efter den korta promenaden påträffades burken omedelbart, klassisk placering. Några mugglare träffade jag inte på här under söndagsmorgonen, allt var lugnt och stilla. Efter framgångsrik loggning blev det en liten motionsrunda. På en mindre gata påträffades ett annat fynd – nu vet jag var alla försvunna människor är – dom sitter i den här bilen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: