Julevent i Göteborg 2018 – något utöver det vanliga!

Traditionsenligt kommer göteborgstomtarna Hallén & bgr01 att bjuda in till ett julevent även i år. Eventet äger rum i Handelshögskolans lokaler på Viktoriagatan 13. Den stora ljusgården är inredd med bord, stolar och soffor samt möjligheten att visa bilder på en stor duk, och det skall vi utnyttja!

Eventet hålls 3:e advent – 16 december och följande kan du vänta dig:

12.00. Dörrarna till eventet öppnas och du har möjlighet att mingla och prata burk, samt signera den numera klassiska jul-event-loggboken.

12.15. Eventet öppnas av tomtarna (eventarrangörerna)

12.30. Hallén berättar och visar bilder från geocaching i Sydamerika och Antarktis.

13.30. Vad är väl en jul utan klappar? Dags för storslagen julklappsutdelning. Om du tar med en enklare julklapp (ej över 100 SEK) får du också lov att plocka en klapp ur säcken. Berätta gärna för oss om du har med barn, kanske kan vi då ordna en speciell barn-geocaching-säck.

13.45-. Mingel och burkprat – så länge vi orkar.

15.00. Vi avslutar årets julevent och startar förberedelserna för nästa jul!