Julevent i Göteborg 2018 – tack till alla deltagare!

Det var en lång kö utanför Viktoriagatan 13 långt före eventstarten, härligt att se! Snart fylldes lokalen och stolarna med förväntansfulla geocachare som först bjöds på en liten aptitretare innan själva eventstarten kl 12.15. Därefter fanns några minuter till att förse sig med pepparkakor, skumtomtar, julmust och kaffe innan huvudföreställningen började 13.30 men en virtuell resa till Antarktis.

Upplevelser kan inte bli mycket starkare!

Totalt visades 46 bilder och det hela klarades av på lite över 50 minuter, dessutom presenterades för första gången – Halléns speciella pingvinfilm! När resan slutat i Argentina var det åter dags för mingel samt julklappsutdelning till de snälla geocacharna, vilka visade sig vara en ganska stor grupp.

När sedan allt var klart, alla önskat varandra en god jul, och börjat röra sig ut genom portarna, kunde eventarrangörerna börja med att städa lokalen och summera namnen i loggboken. En rejäl ökning jämfört med förra årets utomhusevent med 27 deltagare.

Ett stort tack för i år – hoppas vi ses igen vid nästa julevent 2019!

Välfylld loggbok!