Caching en annan dag…

Skall man cacha en annan dag så är det helt klart idag – annandag jul…. Vitsigheterna vet tydligen inga gränser, så är det när man börjar återhämta krafter och kan ägna tid nästan varje dag åt att leta burkar! Idag skulle det bli en kortare vandring i stadsmiljö. Det blev den första av cachinglinjer ut till Marklandsgatan och cachen ”Marklandsgatan – i väntan på spårvagnen” som jag har letat efter förr, men då var den borta. Idag log dock lyckan mot mig och mugglarna höll sig på behörigt avstånd, burken var snabbt funnen och loggad.

Därefter fortsatte vandringen mot ”Väster om Marklandsgatan”, en lite skogsdunge mellan spårväg och höga hus. Cachen låg där den skulle och snart satt min signatur i loggremsan.

Mellan de höga husen gick nu vandringen fram till nästa lilla grönyta med tillhörande burk där det fanns ganska många platser som kunde stämma in på hinten. Min gps var ganska obeslutsam vilket gjorde sökområdet tämligen omfattande. Men, plötsligt var burken där, gömd på det sätt jag först hade förväntat mig.

Min nästa uppgift var att välja rätt holk – men det visade sig finnas blott en att välja på så den uppgiften var inte det minsta svår.

Min runda i denna trakt avslutades med ytterligare två burkar utmed Högsboleden, ”Riksdaler” samt ”Gasvarning”. Båda gick snabbt och problemfritt. Därefter var det dags att gena över Västra kyrkogården mot den 9:e av cachinglinjer som skulle föra mig vidare på fler icke-geocaching-relaterade uppdrag.

Varningen för gas går inte längre att läsa….!