Grillning i Januari!

Klockan slog 18 en helt vanlig tisdag i januari, vad skall man då ta sig för när det mesta är loggat i hemtraktens marker? Räddningen undan tisdagskvällens trista mugglarliv kom i form av eventet ”Grillning i Januari!” som benholm78 arrangerade vid Härlanda tjärns grill- och lekplats! När jag anlände var det redan många eventsugna burkletare på plats och fler skulle komma. Lägerelden spred värme och ljuspunkterna kring eventplatsen välkomnade geocachare och skapade förundran hos de passerande mugglarna – det är verkligen ett fantastisk folkliv i detta område, långt bättre än de flesta platser i centrala staden. Vi spenderade väl över en timma i januarikvällen vid lägerelden och utbytte erfarenheter från burkletarturer och talade om framtidsplaner, ty sådana smids….

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: