En mässa på förmiddagen och en på eftermiddagen

En helt vanlig måndag brukar inte innebära loggande av några burkar. Men när det under helgen publicerats lite nytt i centrala staden, dessutom i närheten av kontoret, var det gps och geo-penna fram som gällde. Båda burkarna var vid kyrkor – alltså en förmiddags- och en eftermiddagsmässa!

Vid 6.30-tiden anlände den 5:e av cachinglinjer in till centrum och jag klev av för att gå mot den nya burken ”Vasakyrkan”. Även om platsen något av en bakgata så var här ändå mugglaraktivitet. Två personer som skulle in till det närbelägna dagiset fick väntas ut innan jag kunde ”slå till” och logga burken.

När arbetsdagen började lida mot sitt slut kunde jag ta en ny tur, denna gång i dagsljus. Vandringen gick den korta sträckan bort till ”Hagakyrkan”, där hittades burken snabbt och lyckligtvis ligger burken på den sida som förhoppningsvis inte försvinner ned i ett djupt hål inom kort.

Därmed var dagens små äventyr avklarade, trevligt att få in lite burkjakt även på en vardag. Det finns numera ytterligare några burkar som ligger ologgade i centrum, kanske dags att fortsätta upprensningen!