Göteborg vid mina fötter

Uppe vid den högt belägna Masthuggskyrkan har det sedan augusti förra året funnits en virtuell cache ”Göteborg vid Dina Fötter”. Det har inte blivit av att logga denna, alltid har något kommit i vägen. Men idag skulle det ske!

Jag tog mig till fots via Andra Långgatan, där det finns ett myller av så kallat stadsliv, alltså udda existenser, narkotikaförsäljning och sex-butiker… Men jag klarade mig undan dessa mugglare och deras mörka sysslor och tog mig upp mot höjden och den massiva kyrkan, också det ett område man bör undvika på kvällen/natten då där förekommer en hel del ljusskygg verksamhet. Men vid halv fyra-tiden på eftermiddagen en onsdag var det lugnt på platsen, endast en förskrämd asiatisk turist vandrade runt. Jag hittade snabbt det portvalv som skulle besökas för lite information innan den obligatoriska bilden togs och därtill lite vybilder över staden. Härligt att få en ”burk” loggad så här mitt i veckan.

Detta bildspel kräver JavaScript.