”Städning” vid Härlanda tjärn

Ibland ligger burkarna allt för nära! För knappt en vecka sedan kom en ny burk vid Härlanda tjärn, ”Härlanda Tjärn: Parkeringen”, vid publiceringen var jag ute på en burkletartur en bra bit från geocachingbasens närområde så det blev inte någon loggning samma dag, inte ens dagen efter eller följande dagar. Trots att jag passerade inte långt från cachen under en vandring hem från kontoret mitt i veckan så fick jag inte loggat burken…. börjar nog bli lite väl avslappnad när det gäller burkletandet men det är egentligen inte så konstigt efter snart 15 års rotande bland stock och sten, bland elskåp och stolpar.

Dagens sökande började som vanligt, irrande bland stenarna i jakten på den perfekta nollpunkten. Ganska snart fick jag syn på något misstänkt som stämde in på hinten. När burken öppnades fick jag en trevlig överraskning, det är sådant som kan göra även en ålderstigen burkletare glad! Vad var det som gjorde mig glad? Det avslöjas inte här!

Efter framgångsrik loggning på den lilla remsan gick jag ut i Delsjöskogen och fick en liten tur på 13 kilometer på småstigar på höjder och över mossar.