Ryktet om Älgs försvinnande – betydligt överdrivet

Älgs grotta” placerade jag ut 2008, alltså för mer än tio år sedan! Den har inte några stora mängder besökare då den ligger lite utanför de stora stigarna, men stig finns för den som inte är rädd för lite grönska och stenblock. Flera DNF:er har lagts men jag var inte bekymrad då klipp-blocks-grottan ligger i en dalgång där det är nästan hopplöst att få en säker nollpunkt, men raden av DNF loggar gjorde att cachen stängdes i samband med reviewer-vårstädningen. Alltså blev det till att dra på kängorna och gå dit för att inspektera.

Det var som jag misstänkte, burken fanns kvar, men den hade flyttats något så jag återställde den till rätt plats och gav den ett litet ”bo”. Burken försågs också med en ny loggbok.

När jag ändå var ute i skogen kunde jag göra en liten avstickare på dryga 900 meter (fågelvägen) till en ny burk som kom i samband med påsken ”2. Fabergéägg. PiP 2019”. När jag närmade mig nollpunkten såg jag något cachelikt och när luckan öppnades såg jag något som inte liknade några andra burkar jag sett… Men det gick bra att öppna även denna konstruktion och få en burk loggad denna dag, utöver underhållsloggen givetvis.