Ny Adventure Lab med tillhörande Myst signerad Hallén

Idag publicerades min första Adventure Lab cache med en tillhörande mystfinal för dig som gärna vill kunna signera en fysisk loggbok. Det hela började med ett mail från HQ som gick ut till alla oss som har konto på geocaching.com.

Jag tyckte det kunde vara intressant att pröva, så varför inte skicka in en intresseanmälan, men möjligheten att bli en av de utvalda föreföll ganska liten eftersom endast 250 Adventure labs skulle skapas i detta första skede. Men, plötsligt händer det, som det sägs i reklamen, det kom ett mail från HQ den 6:e mars:

Congratulations, Hallén – your request for an Adventure Lab has been granted!


Efter lite funderande och planerande blev det ett historiskt äventyr vid Stora Torp, ett område jag känner väl! Så bege dig till mysten ”
Historiskt äventyr vid Stora Torp” med den nya Adventure Lap appen i telefonen och bege dig ut på jakt efter både lab-punkter och efter mystfinalen. Lycka till!