Mjölkens dag ger starka ben

Idag är det mjölkens dag, detta enligt beslut av The Food and Agriculture Organization (FAO) som är en del av FNs organisation. Detta ville idag benholm78 fria genom ett event som skulle börja 7:45. Då det därmed fanns ganska gott om tid före eventet passade jag på att leta upp ett par burkar som låg ologgade ute i Kärra. Efter att ha klivit av den rosa cachingexpressen var det inte många steg till ”Amaranthes Eventcache 5 – Stein auf Stein”, hamnade först lite bakom innan jag tog mig till rätt punkt och fick snart syn på den lilla burken, cachenamnet är ju ganska avslöjande. Därefter följdes vägen framåt och där låg ännu en burk och väntade ”Missa mig inte”, det var svårt att missa denna då den syntes på långt håll.

Var kan cachen sitta….?

Det var fortfarande några minuter kvar till eventet skulle starta när jag anlände till eventplatsen. Där var det oroväckande ödsligt.

Var är eventet?

Efter en liten stunds väntan började övriga deltagare att anlända och ”World Milk Day 2019” kunde inledas.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Givetvis fanns den vita drycken på plats, och inte vilken mjölk som helst utan den från Kåhög. Flertalet deltagare lät sig väl smaka.

Foto: Jsson

Som alltid finns det mycket att tala om när man träffar andra burkletare så eventets sluttid passerades med råge. Därefter tog Hallén, Jsson, Anders69 och Nalcolina en promenad för att logga multin ”Göteborgs Julkalender 2018 #9: Pippi”. Efter lite snurrande i skogen hittade vi rätt, tur att ingen fick pippi. Men starka ben det lär man få av burkletandet kring ett Mjölkevent, Dock var det inte tid för några längre turer idag, men ändå trevligt med ett litet event under helgen med tillhörande ”bonusburkar”.