Nationaldagsjakt

Åter en röd dag i kalendern och en ny tur med team H I J T (Hallén, Ingabo, Jsson, TMR68). Denna gång gick färden mot Skene och Kinna. Innan vi kom fram till huvudmålet stannade vi till för en multi och ett par mystar, de senare med jul-tema trots att det ännu är några veckor kvar till jul(i). Det var ett par riktigt kluriga gömmor vi mötte ute bland träden.

Vad är det TMR68 tittar på?

Dagens första vandring gick utmed ”Gröna spåret”. Då det väntades bli varmt denna dag var vattensäcken på plats i ryggsäcken, något jag inte ångrade. En del av gömmorna tog en del tid att hitta, men steg för steg tog vi oss fram genom spårets gömmor. Vandringen blev dryga milen lång.

I närheten av detta gröna spår fanns också en del ”ströburkar” bland annat en gammal DNF som nu kunde förvandlas till en glad gubbe.

Är det stortrollet som är i farten? Nej bara TMR68 som fixar fram en liten burk.

En annan typ av insats gjorde Hallén i form av att lägga sig platt för burken och utöva fingerfärdighet.

Ibland får man lägga sig platt för burkarna… Foto: TMR68

En annan typ av övning som praktiserades under dagens runda var så kallad storstens yoga, här praktiserad av – ja vem är det som syns på bilden nedan?

Dagens skörd blev ”blott” 49 hittade burkar, och som alltid försöker man hitta på bortförklaringar till varför målet på minst 50 inte gick att uppfylla. Var det svårigheten på burkarna och långa söktider, var det allmän förvirring när det gäller valet av burkar, kanske var det några multisar som drog ned på takten eller kanske var det varma vädret som ställde till det. Förmodligen allt detta sammantaget, men stannar man upp och tänker efter så är faktiskt 49 hittade inte så dåligt…..