Lite underhåll och några burkar

I fredags var jag vid en av mina äldre burkar ”Änggården” och tittade till den efter lite motstridiga uppgifter i loggarna. Någon hade hittat enbart en loggremsa, men så kom besked om en burk utan loggremsa! Det visade sig att burken stod på lite fel plats, helt öppet, och utan loggremsa, den fick en ny loggremsa och placerades på rätt plats. Någon löst liggande loggremsa hittades inte. Allt borde nu vara frid och fröjd. Under söndagen kom sedan tre loggar som alla uppgav att det inte fanns någon burk, bara en loggremsa! Vad är detta, tänkte jag. Därtill lades en ”Needs Maintenance” logg, skall jag nu behöva åka dit igen och se till burken. Redan på måndag förmiddag var jag på plats, redo med en ersättningsburk, men vad hittar jag på platsen – min cache liggande på exakt den plats där den placerats under fredagen – men någon löst liggande loggremsa hittade jag inte – vad är det som pågår?

Nog fanns burken kvar!

Som en liten extra belöning tog jag även vägen förbi ”Botaniska. Nära toppen” innan hemfärden påbörjades.

Därefter blev det några timmars uppehåll i burkletandet innan det var dags att bege sig ut igen vid 5-tiden på eftermiddagen. Då styrdes geo-stegen österut mot cachen ”Portalen till…?” – kan det vara porten till trollen, tänkte jag förhoppningsfullt!

Några troll såg jag inte till, däremot en burk – dock inte i den lilla grottan. Loggningen var snabbt avklarad och därefter sökte jag mig ned mot den plats där jag skulle träffa TMR68 och Jsson för en tur ut i skogen i jakten på en multi. Vi var tungt lastade med utrustning för det var finalen vi skulle gå mot idag. Utrustningen kom väl till användning, men vad hjälpte det när vi inte lyckades övervinna det sista hindret…. Det blev ett lite snopet slut på vandringen, men vi fick skogsluft, motion och några blåbär!