Åter vid HQ

Ibland går cachingturerna lite längre bort, som trogna läsare här säkert noterat. En sådan genomfördes under dagen i trakterna av geocacingens HQ, där jag givetvis varit förr men det finns alltid något nytt att upptäcka. Tillsammans med Ingabo, Jsson och Torado lämnades vår tillfälliga cachingbas under förmiddagen och vi gav oss först ut på jakt i staden Seattles hårt reglerade parker.

Nog är väl även geocaching förbjudet?

Förbud eller ej, in i parken gick gänget och hittade framgångsrikt dagens första cache.

Jsson med dagens första hittade burk.

Givetvis fanns många önskemål inför turen, alltifrån cacher utlagda vid vissa datum till burkar med höga favoritpoäng. Det gjorde att endast ett 20-tal cacher fanns med på ”att göra listen” denna dag.Med det något överdimensioneradecaching fordonet tog vi oss fram även genom den täta stadstrafiken.

Ett träd med många sittplaser!’
Hallén i rakteform!

Sedan var det då dags att åter kliva in på HQ.

På väg in…

Det mesta var ganska bekant inne i lokalen när det gäller dess utrustning. Det fanns en fotoautomat för de som önskade att vara med i fotologgboken, det fanns också en storbilds TV där ett urval ur de senaste loggade cacherna visade.

Bekant serie…
HQ disken
En apa…
Denna låda tittade vi på även förra gången.

Efter avklarat HQ begav vi oss åter ut på stadens gator för att logga ytterligare ett antal burkar.


Dagen avsludades med lite vacker skogscaching där vi undgick de lutande farorna.