Till Suquamish jaktmarker

Idag blev det en tur ut från staden till de öar som ligger utanför Seattle. Målet var främst burkar som hade en lite mer speciell utformning och därmed höga poäng. När det talas om favoritpoäng så kan jag inte undgå att dra mig till minnes när en CO kontaktade mig och bad mig ta bort en favoritpoäng jag gett! Det avslöjar ju något om cachen, vilket inte är bra. När det numera finns en hetsjakt på att samla favoritpoäng så kan jag nästan börja tycka att det var synd att denna typ av poängsystem infördes. Åtminstone att det är något som förs in i statistiken hos de som hittar burkarna.

Dagens mest intressanta burk var not ”Prairie Line Trail” en letterbox, men utmed sträckan vi gick fanns det även flera traditionella. Det var intressant att läsa om denna del av USA:s järnvägshistoria. Att mängder av kineser värvades för byggen av detta slag var inte någon nyhet för mig, men det är ändå intressant att se platserna.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Nu var det dags att lämna fastlandet och via en bro åka över till Suquamish stammens jaktmarker. Men så många indianer skulle det inte bli utan besök vid goblindusts cacher. Denna CO är lokalt känd för sina genomarbetade burkar, ofta ganska avancerade tekniska lösningar. Här kommer ett litet bildspel, det avslöjas inte vilken burk som är vilken men ger en liten uppfattning av vad man kan träffa på i denna takt.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Vägen tillbaka till fastlandet gick inte över bron utan via en färja som på lite under en halvtimma tog oss tillbaka in mot vår tillfälliga cachingbas. I morgon väntar en ny dag med nya burkar och kanske går vi till och med över gränsen igen.