Antastad av hästar

Som alla säkert redan förstått så händer det oväntade saker även vid PT-caching. Till en början verkade dagen inte bli speciellt händelserik eller speciell, burk efter burk i långa rader utmed vägarna stod på dagordningen. Men så plötsligt dök det upp något oväntat.

En grupp med hästkrafter (eller var det förklädda björnar?) samlades kring bilen, helt omringade den. Rutorna ”vevades” ned och in stack då hästarna sina huvuden! Jsson slängdes ut för att bli föda åt de förmodade björnarna i hästkläder, men hon klarade sig. Hallén fick sina smutsiga cachingbyxor renslickade. Vi undkom med våra morötter i behåll och kunde dra vidare ut på burkjakt.

Foto: Jsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: